Januari is de detox maand.

Pas jij ook op met alcohol en roken?
Alcohol maakt de huid rood en droog en het kan een tijdje duren voordat de bloedvaten weer vernauwen en er ook minder gezwollen uit zien.

Door het stoppen met roken zal de bloedvoorziening weer verbeteren, waardoor de huid er gezonder uit gaat zien. Ook wordt door roken collageen en elastine afgebroken. Dit veroorzaakt rimpels.

Een Detox behandeling reinigt de huid van nicotine en zal de huid sneller een mooie glow geven.

Na de drukke december maand, en nu iedereen weer veel achter de computer zit, is het nu tijd voor jezelf in januari en februari. Door alle drukte, het (ongezonde) eten en misschien een glaasje te veel van de afgelopen maanden, kan je huid er behoorlijk dof, vaal en vermoeid uitzien. Je kunt natuurlijk aan de slag met make-up om dit op te lossen, maar hoe fijn is het als dat helemaal niet nodig is? Als je je huid niet hoef te maskeren, omdat die er stralend, egaal en gezond uitziet?

Doe mee met onze Maria Galland Detox Maand. 100% pure glow in slechts een paar minuten!

 

Wij hebben voor jouw een box deal samengesteld met een maandelijkse huid ritueel voor thuis.

 

* Een ochtend ritueel met Maria Galland mask 2. Een moment om onzuiverheden te verwijderen die in de nacht vrijkomen.

* Een avond ritueel met Maria Galland Oil cleanser 67 en lotion 64. Een moment om make-up en alle milieu factoren te verwijderen van de huid, die de poriën verstoppen en een doffe teint achterlaten. 

* Een weekend ritueel met Maria Galland scrub 41 en detox mask 68. Een moment om je huid te verwennen en te laten ademen.

 

Een box deal van €190,- nu voor maar liefst €170,- euro.

Hierbij krijgt u cadeau van ons een uniek aanvullend programma samengesteld door experts. Dit programma helpt om een persoonlijke levensbalans te creëren die het resultaat van de detox versterkt, waaronder: smoothie recepten, kruiden thee’s en nog veel meer!

 

* De producten zijn full size. De producten kunt u later nog eens als detox gebruiken na een feestje of vermoeiende winterdag. 

 

Pin It on Pinterest

× Contact