Ook een glow krijgen in de winter? Start met onze Jane Iredale glow box!

Buiten begint het ijskoud te worden en wanneer er eindelijk weer eens een waterig zonnetje op je gezicht verschijnt, word je daar niet bepaald bruin van. Hello winter! Heb jij geen zin om te wachten tot het weer zomer is en wil je nu alvast die fijne sunkissed glow op je gezicht? No worries! Wij hebben de perfecte make-up tips voor je met onze samengestelde Jane Iredale glow box!

 

Waarom Jane Iredale? De mooiste make-up is een gezonde huid. Daarom vormt alles wat Jane ontwikkelt een aanvulling op huidverzorging. Het is zo effectief dat het wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingsspecialisten.
Alles van Jane is op basis van mineralen, geen vulmiddelen zoals talk wat de huid verstopt en is hypoallergeen.

 

Waar bestaat de box uit:

Multi functie bronzer peaches and crème
Multi functie blush brush
Pure gloss lipgloss beach plum
Hydrating spray balance
Rose gold compact

De multi bronzer peaches and cream is een blush wiel met meerdere kleuren. Gebruik de kleuren samen of gebruik de kleuren los voor meerdere doeleinden.

De multi blush brush is niet alleen voor het aanbrengen van de blush! Breng ook een highlight of oog makeup aan, blush en je contour!

Puregloss beach plum is een verzorgende lipgloss voor een mooie zacht roze gloss.

Hydrating spray balance fixeert je makeup voor de dag zodat hij goed blijft zitten en brengt vocht en vet in balans.

Het rose gold compact is een mooi refill compact voor meerdere doelen. Vul hem met je favoriete bronzer of poeder, blush of foundation. Door de magneten aan de binnen kant hoef je ook niet bang te zijn dat je product eruit valt

Een box deal van € 140 nu voor maar liefst € 119
Profiteer van 15 % korting !

Pin It on Pinterest

× Contact