♥ 9 mei Moederdag ♥

Moederdag is de dag om moeders, oma’s, bonus- en schoonmoeders te verwennen met een origineel en leuk moederdagcadeau. Zet daarom zondag 9 mei in je agenda want onze moeders verwachten wel een beetje dat ze in het zonnetje worden gezet. Je hoeft het jezelf overigens niet te moeilijk te maken. Wij hebben de mooiste moederdagcadeaus voor elk budget namelijk al voor je op een rijtje gezet. Om je moeder te verwennen met heerlijke douche, body en home producten van Janzen, voet en hand verzorging van OPI of een cadeaubon van Formidable. Natuurlijk maken wij er een mooi ingepakt feestje van.

 

Deze maand een vrolijke lente actie met Janzen spring pick & mix actie.
25 % korting op twee van jouw favoriete Orange 77 producten!
Kom langs bij Formidable en stel jouw beauty routine samen
.

Smoothie van de maand April – Zonnige regenerende smoothie

Yoghurt-Banaan-Gember
Met opbouwende kracht


Recept
Voldoende voor 1 liter.
Pureer in een blender tot deze een gladde structuur heeft en bewaar in de koelkast om vers te houden.
750ml Yoghurt
2 Bananen
1 tl Gember

Pin It on Pinterest

× Contact