Het PowerSlim starterspakket! 🎉

Wat krijg je nou eigenlijk als je start met PowerSlim? Om jouw start zo makkelijk mogelijk te maken start je met het PowerSlim starterspakket waarmee je de eerste week op weg kunt. Hierin zitten zeven dagdoosjes met voor iedere dag 6 producten, een handig bijbehorend weekmenu, het PowerSlim kookboek ‘Koolhydraatarm genieten’, een shaker en vitamine- en mineralensupplementen. Zo maak jij een kickstart naar een gezonde levensstijl.

De voordelen van het PowerSlim programma:

• Een persoonlijk stappenplan
• Persoonlijke begeleiding
• Lekkere én verantwoorde producten
• Een gezond eetpatroon dat je kunt volhouden
• Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
• Behoud van je spiermassa
• Geen jojo effect

Kom langs voor een vrijblijvend intakegesprek!

Pin It on Pinterest

× Contact