-23 Kilo in 10 weken tijd met PS Food & Lifestyle! 👏🏻👏🏻💪🏻

Olaf: Ondanks het dieet iedere maaltijd een feestje op mijn bord 🎉

De afgelopen 15 jaar jojode mijn gewicht tussen de 80 en 120 kilogram. Of het nou was om successen te vieren, mezelf te troosten of te ontstressen, altijd was mijn reactie om te eten waar ik zin in had. Langzaamaan werd ik dan steeds zwaarder, waarna ik mezelf een paar weken of maanden uithongerde om weer op gewicht te komen wat dan uiteraard niet onopgemerkt voorbij mocht gaan etc… Dat werkte eigenlijk prima, ware het niet dat ik geen heel fijn persoon was tijdens de afvalmaanden en het opnieuw aankomen steeds sneller ging. Langzaam werd me duidelijk dat ik uit deze vicieuze cirkel wilde stappen.

Mijn moeder had een aantal jaar geleden het PS food & lifestyle programma al eens gevolgd met een leuk (en blijvend) resultaat, dus ondanks mijn scepsis besloot ik contact te zieken met een PS food & lifestyle coach bij mij in de buurt. Samen met Rosa maakte ik een plan dat voor mij haalbaar leek en in de eerste week was ik meteen 5 kilogram kwijt. De weken erna bleven de kilo’s eraf vliegen. 

De belangrijkste reden dat ik enthousiast ben over het programma is dat ik een feestje op mijn bord kon bouwen, ondanks minimale koolhydraten en überhaupt een decimering van mijn voedselinname. Het kookboek dat bij het startpakket zit staat vol met lekkere recepten, waarmee je geen keukenprins(es) hoeft te zijn om met enige creativiteit van iedere maaltijd weer een toffe ervaring te maken. Naast de verloren kilo’s heb ik de hele dag volop energie en sta ik een stuk positiever in het leven. Tot slot heb ik Inmiddels een modus gevonden om ook op de langere termijn het geboekte resultaat vast te houden, want af en toe het leven vieren moet kunnen…🎉

Ook benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze website onder het kopje PS Food & Lifestyle. We hopen je snel te verwelkomen in onze salon!

Pin It on Pinterest

× Contact